Zastupnistva

ZASTUPNIŠTVA

“SAN MARCO” d.o.o. je generalni i ovlašteni uvoznik i distributer za:

1) TORREFAZIONE GORIZIANA

Kao generalni ovlašteni uvoznik i distributer italijanske firme TORREFAZIONE GORIZIANA za BiH, preduzeće San Marco d.o.o. Vam omogućava da i na našem tržištu možete da pronađete espreso kafu izuzetnog ukusa i arome, svojstvenu originalnoj italijanskoj espreso kafi.

Za ugostiteljske objekte takođe nudimo postavljanje i korištenje profesionalnih kafe aparata i mlinova, poznatih italijanskih proizvođača. Takođe, za objekte sa manjom potrošnjom kafe kao što su banke, kancelarije, bolnice itd. nudimo postavljanje kancelarijskih aparata za ĆALDE (espreso kafa u filter vrećicama). Aparati za ćalde su izuzetno pogodni zbog svojih malih dimenzija, a takođe dobijate espreso kafu izuzetnog ukusa i arome uz veoma jednostavno rukovanje.

Pored toga, nudimo Vam i stručno održavanje i servis kafe aparata u najkraćem mogućem vremenskom roku.

* Više informacija na sajtu: www.caffegoriziana.com

2) BIGATTON

Italijanska firma “BIGATTON”, koja proizvodi visokokvalitetne baze i paste za proizvodnju sladoleda, preliva kao i kompletan dekorativni program (keksići, vafli, roleri, farfaline).

U svojoj dugogodišnjoj tradiciji Bigatton je razvio program visokokvalitetnih baza za sladoled, ledeni program te sve vrste mliječnih i voćnih sladoleda, zatim preliva raznih ukusa, a svoj asortiman je upotpunio kompletnim dekorativnim programom.

  • Baze sa sladoled (mliječna i voćna – topli i hladni postupak)
  • Mliječne paste: vanila, čokolada, lješnik, orah, kokos, straciatela, amarenata, kasato, bijela čokolada, malaga, punč, azuro, karamel, tiramisu, jogurt, keks, čokolješnik, cimet, kafa, kola, torone, rafaelo, pistaći, šeri, torone, cruncy nuts, zabajone, ...
  • Voćne paste: jagoda, banana, kajsija, borovnica, limun, ananas, kivi, narandža, malina, višnja, jabuka, šumsko voće, mandarina, dinja, kupina, breskva, ...
  • Prelivi: 40 vrsta topinga, kvalitetni sastojci, različitih boja i prijatnog ukusa omogućiće Vam da kupovi, voćne salate, palačinci, torte ili kolači budu što ljepše dekorisani.
  • Vrste preliva: višnja, ananas, narandža, azuro, banana, kafa, karamel, čokolada, kokos, jagoda, šumsko voće, kivi, malina, limun, mango, maracuja, menta, borovnica, lješnik, orah, breskva, pigna colada, pistaći, tiramisu, tropical, vanila, zabajone...
  • Ukrasni roleri i keksići
  • Rolnice
  • Dekorativni program


  • Više informacija na sajtu: www.bigatton.com

3) OZMER PASTACILIK

OZMER PASTACILIK je vodeći turski proizvođač repromaterijala za poslastičarstvo.

Fondan masa za dekorisanje i presvlačenje torti renomiranog Turskog proizvođača OZMER PASTACILIK iz Istanbula, odlična je za rad i presvlačenje torti u paleti od 9 boja: Bijela, žuta, zelena, plava, pink, ljubičasta, crvena,braon i crna. Masa je jako dobrog kvlaiteta, boje su postojane i uvijek iste što se teško postiže ručnim bojenjem. Pakovanja su po 1kg. Rok trajanja 2 godine.

Svjetlucave glazure Pakovane su po 7kg. Ukusi koje nudimo: Narandža, Jagoda, Neutralni, Karamel Proizvod nije potrebno zagrijavati prije upotrebe i može da se koristi na svim vrstama podloga za izradu torti i kolača.

Hladne glazure su hermetički zapakovane u pakovanja po 7 kg, nije potrebno zagrijavati prije upotrebe, koristi se za dekorisanje toreti i kolača. U ponudi imamo glazure sa ukusima višnje, kivija, čokolade, vanile i neutralni

Filin krem za punjenje hermetičko pakvanje u kanticama od 6,50kg. Koristi se u poslastičarstvu i pekarstvu za kolače, torte, kroasane, profiterole... U ponudi imamo 3 vrste: Tofi karamel, Vanila i Karamel

Termostabilno voćno punjenje sa ukusom višnje. Koristi se u poslastičarstvu i pekarstvu. Pakovanje 6,50kg

Prelivi su pakovani u plastičnim bocama od po 1kg, - 6 različitih ukusa: malina, višnja, jagoda,karamel, čokolada, kivi.

Jestive tečne i gel boje za bojenje fondana i šlaga za torte i kolače. - Tečne boje su po pakovane po 160ml., u ponudi paleta od 10 boja: žuta, plava, tamno plava, crvena, tamno crvena, zelena, pink, narandžasta, ljubičasta i braon - Gel boje su pakovane po 100gr., paleta od 9 boja: žuta, plava, crvena, pink, zelena, bijela, ljubičasta, braon i crna.

Ekler sos pakovan je u kanticama po 6 kg. Rok trajanja 2 godine. Koristi se za dekorisanje kolača, torti, peciva, deserte i slično. Štiti proizvod od isušivanja, povećava privlačnost i izgled proizvoda. U ponudi imamo 6 vrsta: Malina, narandža, pistaći, crni, bijeli i smeđi