Proizvodi

PROIZVODNJA

SAN MARCO” d.o.o. već dugi niz godina neprekidno usavršava i stvara nove proizvode. U našem asortimanu možete pronaći:

TORTE

Kvalitetni sastojci i pažljiva izrada je jedina tajna naših torti. Torte se spremaju od oraha, lješnika, čokolade, svježeg voća, kestena, smokvi, slatke pavlake itd. Trudimo se da uz naše torte proslavite rođendan, slavu, godišnjice, krštenja, vjenčanja i ostale svečanosti. Možete i sami da osmislite tortu, a mi ćemo udovoljiti Vašoj fantaziji.

 • DOMAĆE - Za svačiji ukus i sve generacije.

 • DJEČIJE - Za neizmjernu sreću i osmjeh na dječijim licima, “San Marco” dječije torte, upotpuniće slavlje i učiniti da rođendani budu nezaboravni. Osim savršenim ukusom iznenadite svoje dijete tortama različitih oblika i dekoracija, poznatih crtanih junaka, bajki itd.

 • SVEČANE - Za rođendane, vjeridbe, krštenja, slave, godišnjice... podijelite sa najmilijima svoje radosne trenutke na najslađi način. Uz svečane torte “San Marco” , niko ne može ostati ravnodušan.

 • SVADBENE - Torte koje se dugo pamte, jer plijene svojim raskošnim izgledom, a simbol su srećnog i slatkog zajedničkog života. Prave se sa mnogo mašte i ljubavi i nisu samo dekorativne već i ukusne, a osim klasičnih višespratnih torti ukrašenih šlagom, torte mogu biti presvučene masom koje daju poseban čar, besprekoran izgled i maštovitost.Za svačiji ukus i sve generacije.


KOLAČI

 • Na komad

 • Trgovačka pakovanja

 • Sitni kolači (posni i mrsni) - nudimo Vam oko 30 vrasta

 • Ledeni kolači - se proizvode po italijanskoj recepturi sa sirovinama firme BIGATTON.


SLADOLED

Sladoledi “San Marco” su bogatog kremastog ukusa i omiljena su poslastica kako djece tako odraslih. Prave so od najkvalitetnijih italijanskih baza i pasti firme Bigatton, a u ponudi je preko 50 vrste mliječnih i voćnih sladoleda originalnog ukusa i boje. Može te ih pronaći i u porodičnim pakovanjima i industrijskim pakovanjima u kasetama od 3kg.


JESTIVE SLIKE ZA TORTE

U našoj ponudi su i jestive slike za dekoraciju torti sa omiljenim crtanim likom, fotografijom vašeg djeteta, omiljene bajke, grb vašeg sportskog kluba, logotip vaše firme itd. Izrađene od jestivih materijala i izuzetno su povoljne za sve vrste dekoracija torti. U mogućnosti smo da Vam uradimo sliku koju poželite. Kvalitet slike zavisi od kvaliteta slike koju donesete na štampu.

 • Crtani filmovi

 • Poznate ličnosti

 • Ostalo (automobili, motori, logo firme...)

Uputstvo za upotrebu: jestivu sliku stavite na svježe nanešen šlag i blagim pritiskom priljepite na tortu, a nakon toga rub oko slike ukrasiti šlagom. U roku od 15 minuta torta je spremna za sječenje.

Rok trajanja slike je 12 mjeseci, a sliku možete krojiti makazama po želji.


RATLUK

U našem proizvodnom programu nalazi se odavnina omiljena poslastica, vrhunski delikates, a to je ratluk. Pomoću pažljivo odabrane i provjerene recepture, dobijamo slatke kockice raznih ukusa (orah, ruža, vanila, kokos) koje će u svakom momentu obogatiti Vašu trpezu. Možete ga kupiti u prodavnicama u raznim pakovanjima, a u ponudi imamo i pakovanja prilagođena za ugostiteljske objekte, hotele, restorane ...


ŽELE

Preporučujemo Vam proizvod specifičan po svom izgledu i ukusu, a to su žele kocke, žele kriške i žele sendvič. Napravljeni su sa različitim ukusima i aromama (višnje, kivija, limuna, narandže, banane, maline...), a možete ih poslužiti kao slatkiš ili ga koristiti za pripremanje raznih poslastica.


SLATKI I PRAŠKASTI PROIZVODI

Iz naše ponude izdvajamo i slatke praškaste proizvode, gdje između ostalog izdvajamo:

Šlag u prahu

Za pripremanje ukusnih torti i kolača potreban Vam je kvalitetan, kremast i postojan šlag izuzetnog ukusa i homogene strukture napravljen od kvalitetnih sirovina. Proizvodimo ga u pakovanjima od 25kg.

Puding

Za posluživanje deserta i pravljenje raznih torti i kolača nudimo Vam kremast i postojan puding izuzetnog ukusa i različitih aroma. Proizvodimo ga u pakovanjima od 30kg.