Prodajna mjesta

Prodajna mjesta


Širok asortiman usluga, od slanih jela do torti i kolača. Sve najbolje pripremljeno za vas. Vaš San Marco!

SAN MARCO SWEETS - BRČKO

Od 1 Marta 2015 otvorili smo još jedan objekat kafe poslastičarnicu i pizeriju u Brčkom, u ul. Bulevar mira br. 5 u robnoj kući "SLOBOPROM 'S", gdje i Brčacima, ali i svima koji prođu kroz Brčko, nudimo isti asortiman proizvoda kao i u svim našim objektima u Bijeljini.

SAN MARCO TORTE I KOLAČI - Tuzla

Ul. Miška Jovanovića bb, 75000 Tuzla. Tel: 035 257 237 / 065 661 080 Od 06 Aprila 2017 godine pustili smo u rad našu novu"slatku" prodavnicu torti i kolača u Tuzli, u blizini gradske biblioteke u centru grada. Naši vjerni kupci iz Tuzle sada mogu da uživaju u velikom izboru naših proizvoda, koje svakodnevno dostavljamo u našu prodavnicu. Pored velikog izbora torti i kolača, ukrasa za torte, jestivih figura, rahatlokuma, žele bombona, fondan mase za torte, raznih dekorativnih ukrasa itd, ovdje..

SAN MARCO TORTE I KOLAČI - Bijeljina

Od 1 marta 2016 poćela je sa radom naša prva prodavnica torti i kolača u Bijeljini, U ovoj slatkoj prodavnici možete kupiti sve naše proizvode kao i poručiti torte i kolače za sve prilike. Veliki izbor torti i kolača, ukrasa za torte, jestivih figura, rahatlokuma, žele bombona, fondan mase za torte i raznih dekorativnih ukrasa itd omogućavaju vam da sve kupite na jednom mjestu.